پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ بهمن ۱۳۸۴، ۱۲:۲۲

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان تهران در گفتگو با "مهر":

استفاده از تصاوير منتسب به ائمه اطهار(ع) كاهشي نسبي داشته است

استفاده از تصاوير منتسب به ائمه اطهار(ع) كاهشي نسبي داشته است

استفاده از شمايل نگاري و تصاوير منتسب به ائمه اطهار(ع)، محرم امسال در مقايسه با سالهاي گذشته كاهشي نسبي داشته است .

حجت الاسلام حسين روحاني نژاد در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" يادآورشد : اينكه به نظر مي رسد استفاده از اين تصاوير امسال افزايش يافته، به دليل حساسيتهايي است كه به واسطه انتشار اخبار و مطالب مختلف در اين زمينه، ايجاد شده است .

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان تهران افزود : نتايج بررسي ها و ارزيابي هايي كه در اين مورد انجام شده حاكي است، استفاده از اين تصاوير نسبت به سالهاي گذشته كاهش داشته است .

وي نقش اطلاع رساني را در اين مورد مثبت ارزيابي كرد و گفت : به نظر مي رسد با بهره گيري از اين عنصر مي توان در كاهش و در نهايت، عدم استفاده ازتصاوير منتسب به ائمه اطهار(ع)، مؤثر عمل كرد . 

کد خبر 289486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha